Waarde Propositie

Published Nov 16, 20
6 min read

Customer Journey In Kaart Brengen

Een aantal verzekeraars geeft aan dat in het algemeen veel marketingcampagnes verlieslatend zijn. Ook durft men in zijn algemeenheid niet te stellen dat het marktaandeel hierdoor toeneemt. De effectiviteit van alleen maar massamediale merkgerichte marketing wordt door veel verzekeraars betwist. Kleinschalige marketing krijgt meer aandacht en de verzekeringsbranche volgt daarbij een aantal andere sectoren.

De klant dient centraal te staan, niet het product of de dienst. Een deel van de marketingbudgetten voor massamediale en merkgerichte marketing, wordt voorzichtig ingezet op kleinschalige en klantgerichte campagnes. Ook dringt het besef door dat niet alle klanten hetzelfde zijn en dat marketing en verkoop meer gericht moeten zijn op specifieke groepen consumenten (canvas waardepropositie).

Een aantal verzekeraars kijkt bij omzetgroei ook naar verkoopkanalen van derden; een gezamenlijke klantbenadering en productcombinaties bedenken om klanten te werven. Zorg ervoor dat de klant enthousiast wordt wanneer hij/zij benaderd wordt. Doelgericht de juiste persoon met de juiste boodschap benaderen op het juiste moment en op een manier die past bij die persoon.

Momenteel is dit de grootste uitdaging.” NewRatio richt zich op het behalen van betere resultaten door commerciële innovatie Get Better helpt bedrijven om hun potentieel beter te benutten Noot voor de pers, niet voor publicatie: NewRatio richt zich op betere resultaten door commerciële innovatie. Als business partner begeleidt NewRatio ondernemingen bij het gehele proces van strategieontwikkeling, marketing & sales tactiek tot aan creatie en uitvoering.

www. newratio. canvas waardepropositie.com Hans Janssen heeft een brede ervaring in commerciële en financiële functies in de financiële dienstverlening en in het bedrijfsleven. LinkedIn profiel T: +31620950996 E: hansjanssen@newratio. com Get Better heeft 20 jaar ervaring in de verzekeringsbranche en helpt bedrijven hun potentieel (intern en in de markt) beter te benutten.

De Waardepropositie

http://www. beter-worden. com Pieter van Driel heeft brede ervaring als consultant en projectmanager in de financiële dienstverlening. LinkedIn profiel T: +31613139380 E: pieter@beter-worden. com Like Loading...

Net als bij andere UX-onderzoekstechnieken (inclusief gebruikerspersona’s ), is er echter enige vaagheid en onduidelijkheid over hoe u daadwerkelijk klantreiskaarten kunt maken. Dit artikel zal processen en customer journey mapping-voorbeelden van experts in het veld trekken en u zult hopelijk weglopen met een echt en duidelijk beeld van hoe u het alleen kunt doen.

Eerste ding eerst, construeer “de schets” van uw klantpersoonlijkheid (dit is gerelateerd aan uw begrip van klantpsychologie op basis van kwalitatieve onderzoeksgegevens en kwantitatief onderzoek). CXL heeft een zeer diepgaand artikel over hoe je dat hier kunt doen . Kofi Senaya, Director of Product bij Clearbridge Mobile , een Canadees ontwikkelaarsbureau voor mobiele apps, stelt dat “het in kaart brengen van de customer journey een effectieve manier is om te begrijpen wat een kijker tot een langdurige, loyale klant maakt.” ervaring, dit proces zou zich moeten concentreren op twee dingen: .

Welke emoties heeft het genoemde klantgevoel? “ . “Emoties zijn krachtige bepalende factoren voor de manier waarop de klant het merk waarneemt, wat betekent dat ze ofwel met je willen blijven samenwerken, of dat ze je in de steek zullen laten.”Drie andere aspecten die u in gedachten moet houden, zijn User Personas, Timeline en Channels.“Gebruikerspersoonlijkheden bieden een startpunt voor customer journey-kaarten.

Bedrijven moeten een tijdsperiode vaststellen die ze in kaart willen brengen. canvas waardepropositie. Bedrijven kunnen hun succes meten door doelen te stellen in termen van fasen zoals bewustwording, besluitvorming, aankoop, verlenging. Welk kanaal (en) heeft u gekozen om uw klantervaring te analyseren? Bepaal en prioriteer het, omdat dit is waar alle interactie met de klant plaatsvindt – mobiele app, website of in de winkel.

Wat Is Samenwerken

“Jennifer Havice doet uitstekend werk in dit artikel, waarin wordt uitgelegd wat een customer journey-kaart is en hoe deze werkt. Het was haar stuk dat me deed dieper in het onderwerp duiken (customer journet). In essentie is een klantreiskaart een model. Het is een illustratie of een diagram van alle contactpunten waar uw klanten online of offline met uw bedrijf in contact komen.

Net als gebruikerspersonages, trechters of andere marketingheuristieken die we bedenken, zijn ze niet 100% getrouw aan de realiteit. In plaats daarvan bouwen we modellen die de realiteit met een zekere mate van nauwkeurigheid willen weerspiegelen, maar met de afweging dat ze bruikbaar zijn en ons helpen klantgerichte product-, ontwerp-, UX- en marketingbeslissingen te nemen - Waardepropositie.

Belang Van SamenwerkenWaarde Propositie

Afhankelijk van de expert die u volgt en het product dat u in kaart brengt, zal het ontwerp anders zijn. Soms is het ontwerp vrij ingewikkeld en gedetailleerd. canvas waardepropositie.Afbeeldingsbron (klik om te vergroten)Soms zijn customer journey-kaarten veel eenvoudiger.Beeldbron (klik om te vergroten)Het belangrijkste is dat u het document in uw organisatie kunt gebruiken en delen om de zakelijke beslissingen daadwerkelijk te beïnvloeden en uw bedrijf meer klantgericht te laten zijn.

Ze noemden het concept ‘cycle of service mapping’. Ik had het genoegen met Dr. Chip te praten over customer journey en innovatieve servicestatistieken. Hij gaf ook een voorbeeld van een customer journey-kaart voor “Telephone Repairs” uit het boek dat hij co-auteur was, “Service Magic: The Art of Amazing Your Customers.” Aangezien dit 17 jaar geleden was, verschillen sommige dingen, maar het is belangrijk om te zien wat “groenblijvend” is bij het samenstellen van een klantreiskaart.

Samenwerken In Een TeamScrum Trello

Het is de bedoeling om “in het hoofd van de klant te kruipen” om de ervaringen van de klant te “zien” en daarom te begrijpen. Gewapend met dat perspectief zijn organisaties beter in staat om processen en ontmoetingen uit te voeren of opnieuw samen te stellen om klantgerichter te worden.

Symbolische Waarde

Customer Journey StappenWat Is Samenwerken

Metrics moeten deels worden verankerd in klantresultaten, niet in granulaire processen en werkwijzen. Het maakt het mogelijk om een ​​”zichtlijn” te hebben voor de algemene klantevaluatie. Als ik bijvoorbeeld een exploitant van een callcenter ben en een kenmerk van de reis van de klant het tempo van een interactie in een gesprek omvat, kan een van mijn KPI’s mijn gespreksbehandeltijd zijn (canvas waardepropositie).

De klant zou het telefoontje als snel en volledig ineffectief bestempelen. maar ik zou hoge punten kunnen halen vanwege de korte verwerkingstijden. Pas op en mis het punt: het einddoel is geen snelle oproep, het is een loyale klant. ““Een daarvan is geloven dat er een” ideale klant “is. Het is alsof je je huwelijksverwachtingen rond een profiel van de” ideale echtgenoot of echtgenote “bouwt.

Waardepropositie En PositioneringOverleggen En Samenwerken

Het is als te geloven dat een jaarlijks klanttevredenheidsonderzoek de beste manier is om klanten te begrijpen. En daarom zijn diverse methoden voor klantintelligentie essentieel en moeten deze eeuwigdurend zijn. De grootste fout is het niet actief betrekken van de klant bij het verifiëren van een reiskaart. Te veel organisaties denken dat ze weten wat hun klanten ervaren.

Als de eigenaar van de processen en praktijken die onze klanten onderhandelen, weten we veel te veel. We begrijpen wat er achter ontmoetingen is die klanten naïef ervaren. Maar we zijn blind voor veel details die klanten zien en ervaren. Een gast kan meer op een dag zien dan een gastheer in een jaar kan zien.

More from Android

Navigation

Home

Latest Posts

Een Sterk Beleid Voor Jouw Mobile Devices

Published Mar 04, 22
5 min read

Mobile Device Management - It

Published Jan 04, 22
5 min read