Byod Betekenis

Gepubliceerd nov. 26, 21
6 min read

Android Manager Devices

de ondervraagden (33 procent) gaf de markt die in een aantal gevallen Dat is nu nog niet altijd het geval.” aan met cloud computing aan de slag onderscheidingen ontvingen van partners en analisten zoals IDC en CSC is inmiddels met het aanbod gete willen omdat bedrijfsinformatie te Gartner. komen om een redundant uitgevoerd benaderen moet zijn op verschillende storage- en serverplatform, zoals soorten mobiele apparaten.

heer achter die informatie te maken hebben, komen pas op Zo kunnen afnemers fysiek ervaren dat het in de cloud van de tweede plaats. Snellere levering van IT-componenten (21 CSC draait om de klanten. Afnemers betalen naar gebruik procent) en besparing op de infrastructuurkosten (17 proen niet voor de hardware.

Optimaal SamenwerkenIot

Gebruikers brengen deze toepassingen de organisatie in en aan de ondersteuning hiervan hebben ze geen boodschap. Dit artikel schetst enkele tele- comtrends die de komende jaren veel impact zullen hebben. Dus… wees voorbereid! Door Ardy Bullee 56 8e jaargang #2 2012 E r is vandaag de dag veel aandacht voor de ontwikkeling van bring your own device (BYOD).

Bestanden Van Ipad Naar Pc

Zij willen niet afhankelijk zijn van het beperkte assortiment en de ondersteuning van de ict-afdeling. endpoint management. Dat medewerkers bij BYOD zelf moeten opdraaien voor de aanschaf en support van een mobiel toestel, nemen zij voor lief. Hoewel organisaties bij het toestaan van BYOD niet meer hoeven te investeren in mobiele devices, zal de trend geen positief effect hebben op de kosten.

Ipad AppEnterprise Mobility + Security Ems

Daarnaast moeten eventuele bedrijfsapplicaties automatisch geladen kunnen worden en zal het mogelijk moeten zijn om zakelijke informatie te wissen bij verlies, diefstal of het einde van een dienstverband. Anno 2012 is het nog zo dat bij BYOD de medewerker zelf voor het device zorgt en de organisatie voor de simkaart.

Dit betekent dus dat er in 2020 geen kosten meer zijn voor mobiele telefonie of data. Bij veel organisaties is dat toch goed voor meer dan 50 procent van de jaarlijkse telecomkosten. Dat medewerkers hun eigen simkaart of netwerk gaan gebruiken komt door drie belangrijke ontwikkelingen: de netwerkeconomie, toegenomen bandbreedte en wijzigingen van de tariefstructuren in de telecommarkt - Enterprise mobility.

Verwijderen Apps Ipad

Door de groei van glasvezelnetwerken en nieuwe technologieën zal de groei van beschikbare bandbreedte in vaste en mobiele telecomnetwerken de komende jaren alleen maar toenemen. Vandaag wordt een 100MB-verbinding als commodity gezien - endpoint management. In 2020 is dit 10 GB of zelfs Flexibiliteit in telecomcontracten wordt belangrijker dan ooit 100 GB – en dat tegen een prijs die dan nauwelijks onderdoet voor de 100 MB van vandaag.

Het gaat dan bijvoorbeeld over ultra low latency in glasvezelnetwerken, dat natuurlijk geschikt is voor toepassingen waarbij elke milliseconde van belang is. Nieuwe trendzettende aanbieders zoals Abovenet hanteren dit al als strategie en stappen nu dan ook in deze nieuwe markt voor deze hoge bandbreedtes. apps ipad. Voor mobiel geldt hetzelfde. Bij de  nieuwe generatie mobiele netwerken, volgend op UMTS/HSDPA (ook wel 4G genoemd), wordt gebruikgemaakt van LTE-technologie.

Bij mobiel zal het tariefmodel ook gaan veranderen op het moment dat wij gebruik kunnen gaan maken van mobiele Vo, IP met de 4G-technologie. Ook zullen de mobiele bundels of het afrekenen per MB in 2020 grotendeels verdwenen zijn. Als er al sprake is van volumegebaseerde tarifering, dan zal het laagste prijsplan naar verwachting pas starten bij 10 of zelfs 100 GB. EMM outsourcing.

Simkaart

Contracten worden bij voorkeur afgesloten voor een te lange periode, zijn niet transparant en flexibel, en volgen bovendien niet de markt. Sourcing anno 2020 zal niet anders zijn dan vandaag: transparantie, flexibiliteit en marktconformiteit blijven de sleutelwoorden bij het contracteren van telecomdiensten. Dat betekent heel concrete afspraken vastleggen met een meetbaar resultaat, rekening houdend met veranderingen binnen de afnemende organisatie en met veranderingen in de markt gedurende de contractperiode.

In welke mate organisaties deze ontwikkelingen moeten volgen is echter nog maar de vraag. Waarom zou je bij wijze van spreken tot 2020 in zwart-wit tv-kijken als 3D- en interactieve televisie mogelijk is? Andersom geldt ook: waarom zou je alle ontwikkelingen implementeren wanneer je in de praktijk beter af bent met een aanpassing aan de huidige omgeving? Just in time is hier het sleutelwoord.

De technologie kan natuurlijk wel helpen bij het ontwikkelen van zo’n interactieve cultuur.” Volgens de UC&C-aanvoerder van Avaya veranderen met de nieuwe mogelijkheden ook de behoeften en gedragingen van de gebruikers. “Jongere mensen beslissen bijvoorbeeld zelf waar en wanneer ze communiceren. Ze bellen bovendien veel minder dan de oudere generaties.

Application Manager

In plaats van een focus op efficiëntie en effectiviteit van busi-  nessprocessen alsmede op kostenbesparing, is deze sinds twee jaar tevens gericht op het ontwikkelen van nieuwe diensten en het behouden dan wel het tevreden houden van klanten. “Dat is een belangrijke verschuiving.” Roadmap Bennett stond tijdens zijn presentatie stil bij wat hij de industry collaboration roadmap noemde.

Vanzelfsprekend kan Avaya volgens Bennett een rol spelen bij al deze stappen. Tijdens zijn spreekbeurt stond hij daarbij voornamelijk stil bij de laatste fasen van de roadmap. “De juiste technologie zorgt voor een vorm van interactie die recht doet aan zowel context, content als communicatie”, aldus de UC&C-baas. “Met de juiste ervaring voor iedere gebruiker en met inachtneming van security, compliance, naadloze werking over verschillende netwerken en het feit dat steeds meer mensen willen werken met hun eigen apparatuur.” Bennett plaatst de technologie van Avaya daarbij in het hart van vier belangrijke behoeften uit de markt, namelijk die naar cloudachtige diensten, collaboration, grote bedrijfsapplicaties en communicatie.

Smartphones PrivacyApple Id Beheer

Dat zal ons onderscheiden van de concurrentie.” Naar verwachting rondt Avaya de aankoop van Radvision – waar 230 miljoen dollar mee gemoeid is – binnen 90 dagen af. tijd”, stelde hij, om eraan toe te voegen dat ook eventuele zorg over beveiliging geen reden hoeft te zijn om BYOD tegen te houden.

Software Development

Contactcenterconsultant Sander Hoefsmid sprak tijdens het Avaya Forum 2012 over het belang van een goede communicatie- en collaboratieondersteuning bij klantcontacten. “We gaan toe naar de nieuwe generatie customer contacts, aldus Hoefsmid in Baarn. “Dat wil zeggen dat de klant contact zoekt op het moment dat het hem of haar schikt, en op alle soorten apparatuur. device management.

Dit wordt persoonlijker, maar wel ondersteund door de technologie. “De klant gaat in toenemende mate naar de website, start een videoconferencing op en zoekt contact met bijvoorbeeld de helpdesk. Daarnaast zullen mensen ook via Twitter, Facebook, Hyves en andere kanalen contact zoeken – de keuze hangt af van tijd, plaats en persoonlijke voorkeuren”, aldus Hoefdsmid, die eraan toevoegde dat agents in een nieuwe generatie contactcenters standaard alle relevante informatie over de klanten bij de hand hebben.

Dat was vier jaar geleden nog maar 33 procent. Daarnaast sta ik aan het hoofd van de succesvolle manufacturing-vertical in Europa, waarmee we inmiddels al meer dan vijftig grote klanten bedienen.” Welke veranderingen aan de klantzijde springen het meest in het oog? “Steeds meer klantcontacten vinden plaats met zowel CIO’s als met mensen die businessverantwoordelijkheid dragen, zeker waar het projecten of activiteiten betreft die samenhangen met innovatie en transformatie.

Company Portal App

Traditioneel wordt IT toch vooral gezien als een backofficefunctie, die werd afgerekend op de kosten of de beschikbaarheid van IT-diensten en applicaties. Vandaag de dag gaat het veel meer om de bijdrage die de IT-functie levert aan de groei van de business, en het ontginnen van nieuwe mogelijkheden en businessmodellen.

Meer van Ipad reparatie

Navigation

Home

Latest Posts

Een Sterk Beleid Voor Jouw Mobile Devices

Published Mar 04, 22
5 min read

Mobile Device Management - It

Published Jan 04, 22
5 min read